MENU

Coördinator Activiteiten & PR

  • Lisse
  • Solliciteren is gesloten

Site Heemtuin Lisse

Heemtuin Lisse zoekt coördinator voor de Activiteiten & PR

De Heemtuin Lisse is een heemtuin van het type ‘wilde plantentuin’. De functie is het behoud van planten, struiken en bomen die van nature in Nederland voorkomen. Een unieke en inspirerende plek om van te natuur te genieten en te leren. Op woensdag- en vrijdagochtend is een groepje vrijwilligers actief met het onderhoud van de tuin. Op die momenten zijn bezoekers altijd welkom, maar daarnaast is de tuin ook regelmatig opengesteld tijdens themadagen of bijvoorbeeld voor de ontvangst van scholen.

Wij zijn op zoek naar een (vrijwillige) coördinator van de Activiteiten & PR.

Dat kan bijvoorbeeld zijn voor NL-Doet, Open Monumentendag, acties of educatieve themadagen. De organisatie van de activiteiten gebeurt in samenwerking met de verschillende commissies van de heemtuin.

De Heemtuin Lisse ligt aan het Heempad tussen de Don Boscostraat en de 1e Poellaan. Algemene informatie vind je op de website: heemtuinlisse.webs.com.

Heb je interesse voor de functie,  maar wil je eerst wat meer weten? Mail dan naar heemtuinlisse@hotmail.com We nemen dan contact met je op om een afspraak te maken. Heel graag tot ziens!