MENU

Vrijwilligers tuingroep

  • Lisse
  • Solliciteren is gesloten

Site Heemtuin Lisse

Heemtuin Lisse zoekt vrijwilligers voor de tuingroep.

De Heemtuin Lisse kan niet bestaan zonder vrijwilligers! Er is dan ook altijd plaats voor mensen die willen helpen met tuinonderhoud. Heb je geen kennis van (wilde) planten? Geen enkel probleem: er is altijd iets te doen dat bij je past en al doende leert men. De heemtuin is een unieke en inspirerende plek om over de natuur te leren in de breedste zin van het woord. Op woensdag- en vrijdagochtend is een groepje vrijwilligers aanwezig om te wieden, snoeien en te schoffelen. Ook worden (technische) onderhoudswerkzaamheden gedaan. En natuurlijk koffie gedronken! Als vrijwilliger bepaal je zelf of je op woensdag of vrijdag komt. Een keer niet komen kan natuurlijk ook. In principe gaan de werkzaamheden het hele jaar door tenzij de weersomstandigheden dit niet toelaten.

Belangstelling? Kom gerust eens langs op woensdag- of vrijdagochtend en kijk of het werk in de heemtuin iets voor je is!

De Heemtuin Lisse ligt aan het Heempad tussen de Don Boscostraat en de 1e Poellaan. Algemene informatie vind je op de website

Heb je interesse in één van bovenstaande vacatures, maar wil je eerst wat meer weten? Mail dan naar heemtuinlisse@hotmail.com We nemen dan contact met je op om een afspraak te maken. Heel graag tot ziens!