MENU

Onderhoudsmanager

  • Hillegom
  • Solliciteren is gesloten

Site Speeltuinvereniging Kindervreugd

Speeltuin

Per direct is Speeltuin Kindervreugd op zoek naar een:

Onderhoudsmanager

Wat doe je?

Als onderhoudsmanager ben je verantwoordelijk voor al het onderhoud in de speeltuin. Maandelijks controleer je alle toestellen, houdt het logboek bij en onderneemt waar nodig actie om reparaties uit te (laten) voeren. Op basis van het jaarlijks keuringsrapport plan je grote of kleinere onderhoudswerkzaamheden in, in overleg met het bestuur. Je stuurt de medewerker(s) groen aan en draagt zorg voor het tuingereedschap. In maart zorg je dat de speeltuin gereed is voor de opening. In oktober sluit je af voor de winter.

Wie zoeken we?

We zoeken iemand die handig is én het leuk vindt om de handen uit de mouwen te steken. Je ziet het als een uitdaging om de speeltuin in perfecte staat te houden. Je werkt veelal zelfstandig en durft beslissingen te nemen. Het is prettig als je in het Nederlands of Engels met het bestuur kunt communiceren. We vragen van je dat je wekelijks de speeltuin bezoekt om onderhoudspunten te signaleren en daarop actie te ondernemen.

Wat bieden we?

Speeltuin Kindervreugd is een vereniging in het hart van Hillegom. We bieden je een breed netwerk in de samenleving en een werkplek die je ondersteunt in de ontwikkeling (of juist afronding) van je loopbaan. De speeltuin draait volledig op vrijwilligers maar indien nodig vergoeden we de onkosten.

Meer informatie of aanmelden? Stuur een mail aan planning@kindervreugdhillegom.nl t.a.v. Lisanne