MENU

Vrijwilliger Digitale Vaardigheden voor de Bibliotheek in Lisse

  • Lisse
  • Solliciteren is gesloten

Site de Bibliotheek Bollenstreek

De Bibliotheek Bollenstreek vindt het belangrijk dat iedereen zich kan redden op internet. Wij organiseren inloopspreekuren in onze vestigingen, waar iedereen terecht kan met allerlei vragen op digitaal gebied.

DigiDonderdag.
Elke donderdag is het DigiDonderdag bij de Bibliotheek in Lisse. Hier kunnen mensen hun digitale vragen stellen tijdens het digitale spreekuur. Een mediawijs en digivaardig team van vrijwilligers staat klaar om mensen te helpen die vragen hebben. Deze DigiDonderdag is niet alleen de plek om vragen te stellen, hier worden ook tips en trucs uitgewisseld met andere aanwezigen en het team. Vragen die veel voorbij komen zijn:

Hoe download ik een app op mijn tablet?
Hoe kan ik een boek lezen op de e-reader?
Wat zijn leuke websites om te bezoeken en handige apps om te downloaden?
Mijn verstuurde mailtjes komen niet aan, hoe kan dat?
Hoe werkt Facebook en wat kan ik daar mee?

Het digitale team zoekt versterking
Voor de locatie Lisse zijn wij op zoek naar versterking van het team. Ben jij digitaal handig, praktisch ingesteld en vind je het leuk om als vrijwilliger in een informele sfeer mensen verder te helpen met hun digitale vaardigheden? Neem dan snel contact met ons op.

Aanmelden kan bij Irene Slats-van Ommen via 0252-41 57 82 of lisse@bibliotheekbollenstreek.nl. Natuurlijk kan je ook even binnen lopen bij de bibliotheek in Lisse. Ook voor vragen kan je terecht bij Irene.