logo

Kijk of het klikt!

KIJK OF HET KLIKT OP 13 MEI!
Speeddaten 45+ bij De Heerekamer

Ben je op zoek naar een vriend of vriendin om erop uit te gaan? Breng je graag een bezoek aan een festival of een stad of bioscoop, maar weet je zo snel niet wie je mee vraagt? Heb je zin om deze zomer mooie fietstochten of wandelingen te maken of wil je graag eens buiten de deur ‘een bakkie of een borrel doen’? Zoek je contacten in de buurt om samen te tuinieren, te koken of te sporten?

Kom speeddaten op 13 mei bij De Heerekamer; waar met veel passie altijd lekker wordt gekookt! Vooraf aan het speeddaten wordt er om 18:30 uur een heerlijke daghap geserveerd, vervolgens begint om 19.30 uur het speeddaten.

Elk duo krijgt 5 minuten de tijd om elkaar beter te leren kennen en erna schuift één van de twee door. Na de speeddate-rondes is er nog voldoende tijd om elkaar beter te leren kennen tijdens de borrel. Het belooft een hele gezellige avond te worden die tot 21.30 uur duurt.

Hierbij nodigen wij iedereen van 45+ uit die nieuwe mensen wilt ontmoeten en wellicht is er wel een klik na de eerste ontmoeting. Aanmelden voor deze avond is nodig. Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar. Niet aanschuiven voor de daghap, maar wel meedoen aan het speeddaten is natuurlijk ook mogelijk.

Meedoen en genieten van de daghap kost € 12,50 inclusief één drankje.
Meedoen, maar de daghap overslaan kost € 5,- inclusief één drankje.

Aanmelden kan tot 5 mei aanstaande bij;
Dionne Scheepmaker
d.scheepmaker@welzijnskompas.nl
06-453 315 45

Adres restaurant De Heerekamer: Heereweg 200 Lisse

Neem contact op

Bel mij terug