logo

Oproep Tour d’Amour

In februari 2020 bereikte het COVID-19 virus Nederland en brak er een onzekere en voor velen moeilijke tijd aan. Vanaf vorig jaar april zijn wij, buurtwerkers Carlijn French en Dionne Scheepmaker, achter het stuur van onze Tuktuk geklommen om liefde, warmte en zonnestralen te verspreiden. Wij brengen tijdens de Tour d’Amour een bezoekje op afstand aan Hillegommers en Lissers die aandacht en een hart onder de riem kunnen gebruiken.

Wij bieden een luisterend oor, een momentje van aandacht en brengen ook een beetje vrolijkheid met bloemen, hartjes, kaartjes en kleine cadeautjes. Grote kans dat je ons wel eens voorbij hebt zien komen of de kleurrijke hartjes op de stoep hebt gezien. De reacties van de mensen die wij verrassen met een bezoekje zijn iedere keer weer hartverwarmend.

Via onze collega’s, samenwerkingspartners én inwoners van Hillegom en Lisse hebben we al honderden ‘verzoekjes tot bezoekjes’ ontvangen.

Inmiddels zijn wij een jaar op tour en wij hopen nog veel Hillegommers en Lissers te verblijden met een verrassingsbezoekje. Samen bereiken we nóg meer! Dus we hopen dan ook van harte dat jij ook een verzoekje tot bezoekje wil indienen en/of hartverwarmende post wil maken.    

Verzoekjes tot bezoekjes
Ken je iemand, een Hillegommer of Lisser, die een hart onder de riem goed kan gebruiken? Of ken je iemand die zich inzet voor de buurt/buren en wel eens in het zonnetje gezet mag worden? Ken je iemand die jarig is, iemand die een trouwjubileum nu niet kan vieren of iemand die onlangs moeder is geworden?

We gaan graag langs om een klein geluksmomentje te bezorgen. Verzoekjes tot bezoekjes inclusief een korte reden kunnen ingediend worden bij Carlijn French via c.french@welzijnskompas of 06-45162321.

We kijken er enorm naar uit om weer liefde, warmte en lichtpuntjes te gaan verspreiden de komende tijd. Het zou waanzinnig mooi zijn om nog meer glimlachen op de gezichten te toveren.

Hartverwarmende post
Tijdens de Tour d’Amour hebben we honderden kaarten, haakwerkjes, tekeningen en gedichten ontvangen en verspreid.
We hopen nog veel meer hartverwarmende post in te zamelen zodat we zoveel mogelijk mensen kunnen verrassen met een lief postpakketje in de voorjaarsmaanden. Een kaartje met daarin een mooie boodschap geschreven, een glazen houdertje met daarin een waxinelichtje, nootjes verpakt in een mooie cadeauverpakking, een gedicht of tekening.

Inleverpunten voor hartverwarmende post zijn:

  • Dienstencentrum Elsbroek, Abellalaan 1, Hillegom. Meteen na de toegangsdeuren staat een houten brievenbus met daarop een groot rood hart.
  • Medisch Centrum Lisse, Nassaustraat 31b, Lisse. Meteen bij de ingang staat een box met daarop een groot rood hart.

Hartelijke groet,
Carlijn & Dionne

 

 

Neem contact op

Bel mij terug