logo

Tour d’Amour – doe een bezoekverzoekje

Is het opgevallen dat de Tuktuk van WelzijnsKompas al bijna een jaar door Lisse en Hillegom rijdt?

Buurtwerkers Carlijn en Dionne gingen afgelopen jaar op bezoek bij Hillegommers en Lissers om hen, in deze onvoorspelbare en spannende tijden, een hart onder de riem te steken. Een luisterend oor en een momentje van aandacht werd geboden.

Er werden bezoekjes gebracht aan mantelzorgers, inwoners die zich alleen voelden, maar ook aan jarigen en inwoners die hun jubileumfeest vanwege corona hebben afgezegd. Daarnaast werden inwoners die zich bekommeren om een ander in het zonnetje gezet.

Hartverwarmende post werd ingezameld; vele Lissers en Hillegommers schreven mooie kaarten, brieven, gedichten en tekeningen. Prachtige haakwerkjes werden ingeleverd en uit allerlei hoeken kwamen verzoekjes tot bezoekjes voor de Tour d’Amour.

Ook in het eerste kwartaal van dit nieuwe jaar gaan Carlijn en Dionne weer op tour om liefde en warmte te verspreiden. Op verzoek komt WelzijnsKompas langs om een warme groet te brengen. Degene die bezoek ontvangen krijgen een kleine verrassing.

Ken jij of bent jij iemand die zo’n bezoekje graag ontvangt en kan waarderen? Neem dan contact op met WelzijnsKompas en/of Team Buurtwerk.

Telefoon : 0252- 75 71 00

Mail          : c.french@welzijnskompas.nl

 

Neem contact op

Bel mij terug